fbpx

Recruitment video
laten maken

Bij UpRecruit helpen wij jou met het ontwikkelen van recruitment video’s die op verschillende niveau’s inzetbaar zijn. Wil je meer awareness creeëren voor je employer brand? Of wil je een vacature uitlichten? Op basis van jouw behoeften ontwikkelen wij creatieve recruitment video’s.  

Strategisch inzetbaar

Dagelijks worden er online meer dan miljarden uren aan video’s bekeken. Ook uit een goede recruitmentcampage is video haast niet meer weg te denken. Wil je als werkgever onderscheiden in een concurrerende arbeidsmarkt? Dan is een recruitment video laten maken een uitstekende manier om je te onderscheiden. UpRecruit helpt jou graag bij het maken van creatieve recruitmentvideo’s.

Bereik meer kandidaten

Met een recruitment video kun je werkzoekenden op een effectieve manier een volledig beeld laten zien van je vacature of organisatie. Je kunt in minder dan een minuut uitleggen waar je voor staat, wie je bent en wat je bedrijf doet

Employer branding advertentie
De nauwe samenwerking met Uprecruit heeft geresulteerd in een employer branding film die precies de sfeer uitademt van wie wij zijn als bedrijf en team. Het werken met deze jongens verliep op een prettige en natuurlijke manier. Er wordt oprecht moeite gedaan om hetgeen wij vertellen en hoe wij ons manifesteren in beeld te brengen. Gedurende het proces werd continue getoetst of we allemaal nog steeds dezelfde weg volgden. De creativiteit en het enthousiasme werkt aanstekelijk; gedurende de opnamedag werd er hard gewerkt maar het was ook voor iedereen een feestje. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Vraag een gratis adviesgesprek aan en wij vertellen je graag meer.

Noah Stobbe

Recruitment Marketeer