Personeel werven via Social Media

Met het werven van personeel via Social Media brengen wij jouw bedrijf direct in contact met het beste talent. 

Facebook

9,9 miljoen gebruikers

Instagram

7,8 miljoen gebruikers

LinkedIn

5 miljoen gebruikers

TikTok

4 miljoen gebruikers

1. Doelgroepanalyse

Een converterende campagne start met kennis over de doelgroep. Met een creatieve brainstormsessie brengen wij jouw doelgroep volledig in kaart. Zo weten wij precies hoe wij jouw doelgroep kunnen motiveren om te solliciteren. 

Recruitment marketing bureau UpRecruit

2. Content creatie

Om jouw doelgroep in beweging te brengen vertalen wij jouw vacature naar visueel aantrekkelijke content, zoals afbeeldingen, video’s en wervende teksten waarin wij de kandidaat centraal zetten. 

3. Sollicitatie funnel

Solliciteren met CV is wat ons betreft verleden tijd! Door gebruik te maken van een geautomatiseerde sollicitatie-funnel laten wij kandidaten direct vanuit Social Media solliciteren. Zo kunnen kandidaten op een interactieve en eenvoudige wijze solliciteren op jouw vacature. Dit concept gaat 10x sneller dan via de traditionele wijze en zorgt voor meer sollicitaties van gekwalificeerde werknemers.

Doelgroepanalyse functieprofiel

4. Targeting doelgroep

Met onze ervaring en expertise zijn wij in staat om doelgericht jouw doelgroep te targeten. Op basis van het functieprofiel, interesses en online gedrag vertonen wij jouw vacatures uitsluitend aan relevante kandidaten op de kanalen die zij dagelijks gebruiken.

Doelgroepanalyse functieprofiel

5. Sollicitatie-overzicht

Alle kandidaten die via social media solliciteren worden automatisch ingeladen in een sollicitatie-overzicht. Heb jij liever de sollicitaties rechtstreeks in jouw CRM-systeem? Geen probleem! Dan maken wij een directe koppeling tussen social media en jouw CRM-systeem.

6. Optimalisatie

Elke vacature vraagt om een andere aanpak. Wij analyseren dagelijks jouw campagne en wij testen verschillende doelgroepen, afbeeldingen, functietitels en teksten om ervoor te zorgen dat jouw campagne optimaal presteert. 

7. Rapportage

Tijdens de campagne hebben wij regelmatig contact met elkaar om de resultaten door te nemen. Daarnaast ontvang je wekelijks uitgebreide rapportages met alle informatie over hoe jouw campagne presteert.

Deze bedrijven gingen je voor

Contact opnemen

Benieuwd naar wat UpRecruit voor jou kan betekenen?

Noah Stobbe

Recruitment Marketeer