Vervul jouw vacatures
en groei verder

Gemaakt voor Recruiters en HR-Professionals

Recruitment marketing, maar net even anders..

Heb jij vacatures die maar niet ingevuld worden? En wil je sneller in contact komen met kandidaten? Met onze recruitment marketing aanpak brengen wij jouw bedrijf direct in contact met het beste talent. 

Interactief solliciteren voor optimale conversie

Solliciteren met CV is wat ons betreft verleden tijd! Via een interactieve sollicitatiefunnel laten wij kandidaten op een eenvoudige wijze solliciteren op jouw vacature. Hiermee maken wij het sollicitatieproces gemakkelijker, sneller en meer geïntegreerd.

Doelgroepgerichte recruitment marketing

Als je vacatures op een vacaturesite plaatst, bereik je uitsluitend actief werkzoekenden. In een competitieve arbeidsmarkt, waar slechts 10% actief op zoek is naar werk, laat je daarmee een aanzienlijk deel van de potentiële markt links liggen.

Door middel van social advertising leggen wij de focus op 100% van je doelgroep. Dankzij geavanceerde targeting richten wij ons specifiek op kandidaten met de juiste demografische kenmerken, interesses, locaties en online gedrag. 

Waarom interactief solliciteren?

Als recruitment marketing bureau begrijpen wij als geen ander dat mobiel solliciteren niet genegeerd kan worden. Door het wervingsproces te optimaliseren voor mobiel solliciteren, maken wij het gemakkelijker voor talent om overal en altijd met jouw bedrijf in contact te komen.

Koppel jouw ATS-Systeem

Integreer jouw Applicant Tracking System (ATS) met onze interactieve sollicitatiefunnel. Door jouw ATS te koppelen met onze sollicitatiefunnel worden kandidaatgegevens automatisch ingeladen in jouw ATS, wat het wervingsproces aanzienlijk vereenvoudigt.

Applicant Tracking System (ATS)

Resultaten uit de praktijk

Vorige
Volgende

Wat zeggen onze klanten?

Ik ben erg tevreden met de samenwerking tussen EversPartners en UpRecruit. Zij kennen de wereld van recruitment marketing goed. Inmiddels 2 nieuwe medewerkers aangenomen, we verwachten hier nog een 3e nieuwe medewerker aan toe te gaan voegen!

Perry Krop
Perry Krop
Corporate Recruiter Everspartners
Lees verder

Ik was best wel sceptisch in het begin om vol in te zetten met de recruitment van onze vacature op social media. Gewend om jobboards te gebruiken voor de W&S van technische vacatures. Maar de resultaten van respons zijn groot dus oprecht positief uitgevallen. Noah en zijn team staan klaar om je te helpen om hun kennis ook in te zetten en goede resultaten te boeken met een vooraf afgesproken budget.

Hans van Rooijen
Hans van Rooijen
Eigenaar Bèta Recruitment
Lees verder

Ik ben enorm tevreden over mijn samenwerking tussen Redwave en Uprecruit. We hebben zes maanden lang samengewerkt aan een wervingscampagne en hebben fantastische resultaten behaald. UpRecruit stak veel tijd en energie in ons project, waardoor we onze doelen hebben bereikt! Ik kan UpRecruit sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een Recruitment Marketing Partner.

Mariska Swier
Mariska Swier
Corporate Recruiter Redwave
Lees verder

Adviesgesprek?

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden.

Noah Stobbe

Recruitment Marketeer