fbpx

Hoe wij bedrijven helpen om zelf vacatures in te vullen 

Vergeet de traditionele methodes en stap over naar een effectiever wervingsproces. Onze unieke wervingsmethode helpt jou om vacatures sneller en tegen lagere kosten in te vullen.

Waarom werken traditionele wervingsmethoden niet?

Vraag je je wel eens af waarom zoveel kandidaten afhaken tijdens het sollicitatieproces? Dit is vaak omdat de traditionele wervingsmethodes niet meer aansluiten bij de huidige behoeften van werkzoekenden.

Wat zijn de gevolgen?

Hoge
wervingskosten

Wanneer je besluit om de werving en selectie uit te besteden kunnen de kosten voor een geschikte medewerker al snel oplopen.

Campagnes
die niet presteren

Stop met geld uitgeven aan campagnes die geen sollicitaties opleveren. Het draait niet om het realiseren van clicks, maar om conversie.

Vacatures
worden niet ingevuld

Door niet de juiste strategie te gebruiken, blijven vacatures steeds langer open staan, wat de groei van je organisatie ernstig belemmert.

Wat doen wij anders?

Onze aanpak is ontworpen om niet alleen interesse te wekken, maar om kandidaten actief te betrekken bij het proces.

Door vacaturemarketing te combineren met een interactieve sollicitatiefunnel, krijgen kandidaten de kans om via hun mobiel te ontdekken of jouw vacature echt bij hen past.

Dit maakt het solliciteren laagdrempeliger, waardoor het hele traject sneller verloopt en het beter aansluit op de hedendaagse digitale wereld.

Interactief solliciteren

Lagere wervingkosten
0 %
Binnen 3 weken ingevuld
0 %
Kandidaten per campagne
+ 0

Deze bedrijven gingen je voor:

Ik was best wel sceptisch in het begin om vol in te zetten met de recruitment van onze vacatures via deze methode. Gewend om jobboards te gebruiken voor de werving van personeel. Maar de resultaten van respons zijn groot dus oprecht positief uitgevallen. 

Hans van Rooijen
Hans van Rooijen
Eigenaar Bèta Recruitment
Lees verder

Met onze methode kun jij:

Koppel jouw ATS-Systeem

Integreer jouw Applicant Tracking System (ATS) met onze interactieve sollicitatiefunnel. Door jouw ATS te koppelen met onze sollicitatiefunnel worden kandidaatgegevens automatisch ingeladen in jouw ATS, wat het wervingsproces aanzienlijk vereenvoudigt.

Applicant Tracking System (ATS)

Wij zijn erg blij met de samenwerking tussen UpRecruit & ASSET Rail. Zij weten erg goed de potentiële doelgroep te bereiken! Dankzij deze waardevolle samenwerking hebben wij 3 nieuwe collega’s aangenomen.

Rosa Hermsen
Rosa Hermsen
HR Adviseur ASSET Rail
Lees verder

Ik ben enorm tevreden over mijn samenwerking tussen Redwave en UpRecruit. We hebben zes maanden lang samengewerkt aan een wervingscampagne en hebben fantastische resultaten behaald. Zij staken veel tijd en energie in ons project, waardoor we onze doelen hebben bereikt! Ik kan UpRecruit sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een Recruitment Marketing Partner.

Mariska Swier
Mariska Swier
Corporate Recruiter Redwave
Lees verder

Ik ben erg tevreden met de samenwerking tussen EversPartners en UpRecruit. Zij kennen de wereld van recruitment marketing goed. Inmiddels 2 nieuwe medewerkers aangenomen, we verwachten hier nog een 3e nieuwe medewerker aan toe te gaan voegen!

Perry Krop
Perry Krop
Corporate Recruiter EversPartners
Lees verder

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Vraag een gratis adviesgesprek aan en wij vertellen je graag meer.

Noah Stobbe

Recruitment Marketeer