fbpx

3 nieuwe werknemers na succesvolle campagne

Klant:

EversPartners

Oplossing:

Wervingscampagne

Kanalen

Facebook + Instagram + TikTok

Slimme werving van technisch personeel

Als toonaangevend bedrijf en een breed scala aan diensten, is EversPartners de drijvende kracht achter constructieve en bouwkundige oplossingen voor diverse vraagstukken. Terwijl het bedrijf voortdurend groeit en uitbreidt, zocht EversPartners naar nieuwe inspecteurs om hun team te versterken en zo hun voortdurende groei te ondersteunen. Maar hoe werf je technische inspecteurs in een arbeidsmarkt als deze?

 

Opdracht

Gezien de groeiende uitdagingen op het gebied van talentwerving, heeft EversPartners UpRecruit gevraagd om te ondersteunen bij het aantrekken van Technische Inspecteurs. Het doel was om een sterke instroom van gekwalificeerde kandidaten te genereren, zodat er minimaal 3 medewerkers konden worden aangenomen. 

Oplossing

Onze aanpak begon met een inspirerende brainstormsessie waarin we de doelgroep en de unieke kenmerken van de vacature nauwkeurig hebben geanalyseerd. Vervolgens hebben we deze inzichten omgezet in een creatief concept voor een wervingscampagne op zowel Facebook, Instagram als TikTok.

Onze strategie omvatte een afgestemde sollicitatie-funnel, creatieve content en gerichte targeting. Hierdoor slaagden we erin om de juiste kandidaten op een succesvolle wijze te bereiken. Als resultaat van deze inspanningen heeft EversPartners via onze wervingscampagne 3 talentvolle technische inspecteurs aan hun team kunnen toevoegen.

 

Resultaat

0
Sollicitaties
0
Interviews
0
Medewerkers
Ik ben erg tevreden met de samenwerking tussen EversPartners en UpRecruit. Noah schakelt snel, is bereikbaar, staat open voor feedback en kent de wereld van recruitment marketing goed. Inmiddels 2 nieuwe medewerkers aangenomen binnen 2 maanden tijd. We verwachten hier nog een 3e nieuwe medewerker aan toe te gaan voegen!

Contact opnemen

Benieuwd naar wat UpRecruit voor jou kan betekenen?

Noah Stobbe

Recruitment Marketeer