fbpx

Employer branding campagne

Creëer meer awareness voor je werkgeversmerk en trek de juiste medewerkers aan met een employer branding campagne van UpRecruit.

Employer branding campagne

Versterk je werkgeversmerk

In een krappe arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker om jouw bedrijf als aantrekkelijke werkgever te presenteren. Kandidaten hechten namelijk veel waarde aan het werkgeversimago van hun potentiële nieuwe werkgever. Door employer branding effectief toe te passen versterk je niet alleen je werkgeversmerk maar je verminderd ook de wervingskosten en behaalt een hogere kwaliteit aan sollicitaties.

Employer branding advertentie

Trek de juiste medewerkers aan

In jouw employer branding strategie focussen wij op het online uitlichten van jouw employer value proposition (EVP). Wij brengen jouw corporate story, onderscheidende bedrijfswaarden en bedrijfscultuur op een strategische manier onder de aandacht bij potentiële kandidaten. Met een employer branding campagne van UpRecruit versterk je niet alleen jouw werkgeversmerk maar trek je ook de júiste medewerkers aan. 

Employer branding advertentie

Waarom een Employer Branding campagne?

Kandidaten willen graag bij een bedrijf werken met een goed werkgeversimago. Breng jouw werkgeversverhaal onder de aandacht bij relevante kandidaten en versterk je reputatie als aantrekkelijke werkgever.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat UpRecruit voor jou kan betekenen?

Noah Stobbe

Recruitment Marketeer