fbpx

10 nieuwe medewerkers via Facebook & Instagram

Klant:

Redwave

Oplossing:

Wervingscampagne

Kanalen

Facebook + Instagram

Werken in de Onshore Industrie

Met meer dan 400 medewerkers en 30 jaar ervaring is Redwave een belangrijke detacheerder voor technisch werk in de offshore en onshore industrie. Hun opdrachtgevers zijn grote internationale bedrijven, binnen de Nederlandse landgrenzen, zowel op zee als aan land. Redwave is daarin de verbindende schakel tussen hun medewerkers en opdrachtgevers. 

Opdracht

Wegens de krapte op de arbeidsmarkt heeft Redwave ons gevraagd om te helpen bij de werving van Operators. Het doel was om een goede instroom van sollicitaties te realiseren voor deze vacature. Een wervingscampagne op Facebook & Instagram was de oplossing en UpRecruit werd hiervoor ingeschakeld.

Oplossing

Wij zijn dit project gestart met een creatieve brainstormsessie. Tijdens deze sessie hebben wij de doelgroep en het onderscheidend vermogen van de vacature in kaart gebracht. 

Nadat alles in kaart was gebracht hebben wij een concept uitgewerkt voor een wervingscampagne op Facebook & Instagram. 

Aan de hand van een sollicitatie-funnel, creatieve content en gerichte targeting hebben wij de doelgroep op een succesvolle manier weten te bereiken. Zo heeft Redwave via deze wervingscampagne 10 operators aangenomen.

10 operators aangenomen via Facebook & Instagram
10 operators aangenomen via Facebook & Instagram

Resultaat

0
Sollicitaties
0
Gesprekken
0
Medewerkers
Ik ben enorm tevreden over mijn samenwerking tussen Redwave en Uprecruit. We hebben zes maanden lang samengewerkt aan een wervingscampagne en hebben fantastische resultaten behaald. Noah was de specialist en stak veel tijd en energie in ons project, waardoor we onze doelen hebben bereikt! Ik kan Uprecruit en Noah sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een Marketing Partner.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat UpRecruit voor jou kan betekenen?

Noah Stobbe

Recruitment Marketeer