fbpx

Twee zeer ervaren technici gevonden binnen 30 dagen

Klant:

Aannemersbedrijf Damsteegt

Oplossing:

Wervingscampagne

Kanalen

Facebook + Instagram

Werken in de civiele techniek

Aannemersbedrijf Damsteegt, een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in waterwerken en civiele techniek, had een groeiende behoefte aan een ervaren calculator om hun team te versterken. Met tientallen jaren ervaring en een sterke reputatie op het gebied van infrastructurele projecten, was het cruciaal om een gekwalificeerde professional aan te trekken die niet alleen voldeed aan de technische eisen, maar ook paste binnen de bedrijfscultuur

Opdracht

Achter de prachtige werken van Aannemersbedrijf Damsteegt ligt een uitdaging die vaak onzichtbaar blijft: het vinden van de juiste mensen om deze meesterwerken tot leven te brengen. In de wereld van Civiele Techniek, waar ervaring en precisie cruciaal zijn, is het vinden van een ervaren calculator dan ook een uitdaging. UpRecruit zette een uitgebreide wervingsstrategie op die gericht was op het aantrekken van potentiële kandidaten via Facebook & Instagram.

Oplossing

Wij zijn de wervingscampagne gestart met een grondige analyse over de doelgroep, de vacature en het bedrijf. 

Met de analyse als basis zijn wij begonnen aan het uitwerken van een concept. Door een concept te ontwikkelen dat authentiek en aantrekkelijk was, wilden wij de juiste kandidaten aanspreken en enthousiasmeren.

Door middel van creatieve content, gerichte targeting en een slimme sollicitatie-funnel leidde onze aanpak tot uitstekende resultaten. Aannemersbedrijf Damsteegt heeft via deze campagne niet één, maar twee zeer ervaren medewerkers kunnen aannemen.

Resultaat

0
Sollicitaties
0
Gesprekken
0
Medewerkers
Onlangs heeft het team van UpRecruit voor ons een social media campagne opgezet. Noah stelde al goede vragen tijdens onze eerste gesprekken, wat meteen liet zien dat hij de tijd nam om ons bedrijf te begrijpen. Tijdens de campagne werkte zij constant aan optimalisaties, wat echt een verschil maakte. Dankzij de campagne hebben we aardig wat mensen bereikt die anders waarschijnlijk nooit van ons gehoord zouden hebben. Het is geweldig om te zien dat de inspanningen vruchten hebben afgeworpen. Het beste deel is dat we daadwerkelijk twee zeer ervaren nieuwe teamleden hebben kunnen aannemen. Al met al zijn we erg tevreden over de samenwerking met UpRecruit. Als je op zoek bent naar een team dat serieus met je meedenkt en resultaten behaalt, kan ik ze zeker aanbevelen.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat UpRecruit voor jou kan betekenen?

Noah Stobbe

Recruitment Marketeer