fbpx

Binnen een week de vacature ingevuld

Klant:

Catch Your Talent

Oplossing:

Vacature campagne

Kanalen

Facebook & Instagram

Jong talent werven

Catch Your Talent is gespecialiseerd in de ontwikkeling van Sales Talent (HBO+) en slaan de brug tussen opleiding en het bedrijfsleven. Door de unieke combinatie van training, coaching en het opdoen van relevante werkervaring bieden zij commercieel Talent de beste opstap voor een carrière. Zij werken voor mooie A-merken als: Dyson, Red Bull, Playstation, Huawei, Nespresso, Batavus, Bosch en Jumbo.

Opdracht

De opdrachtgever was een wereldwijd bekend technologiebedrijf met een breed scala aan producten en diensten, variërend van huishoudelijke apparaten tot industriële oplossingen. De uitdaging van de wervingscampagne was om een jonge getalenteerde medewerker aan te trekken die de drive en ambitie heeft om een succesvolle carrière in sales op te bouwen. De wervingscampagne moest aantrekkelijk zijn voor jonge kandidaten, zodat wij de juiste medewerker zouden aantrekken.  

Oplossing

Met een creatieve brainstormsessie hebben wij de wensen en drijfveren van de doelgroep uitvoerig in beeld gebracht.

Nadat alles in kaart was gebracht hebben wij een concept uitgewerkt voor een wervingscampagne op  Instagram. 

Aan de hand van een geautomatiseerde sollicitatie-funnel, creatieve content en gerichte targeting hebben wij binnen een week de vacature ingevuld.

Vacature ingevuld via Social Media
Vacature ingevuld via Social Media

Resultaat

0
Sollicitaties
0
Gesprekken
0
Medewerker
UpRecruit heeft mij professioneel bijgestaan bij het opmaken, inzetten en analyseren van diverse (wervings)campagnes. Bij iedere campagne heeft Noah uitgebreid de tijd genomen om samen het beste resultaat te behalen en te kijken naar alle mogelijkheden om een volgende campagne nog beter in te zetten.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat UpRecruit voor jou kan betekenen?

Noah Stobbe

Recruitment Marketeer