56 sollicitaties gerealiseerd voor een Technisch Inkoper

Klant:

Béta Recruitment

Oplossing:

Wervingscampagne

Kanalen

Facebook

Werven zonder jobboards

Technische professionals en uitdagende projecten en vacatures. Deze twee werelden verenigt Bèta Recruitment met elkaar. Met hun jarenlange ervaring spreken zij de taal van techniek en vormen zij de schakel tussen het werk en de professionals. Zij waren gewend om technici te werven via de traditionele jobboards en het was aan ons de taak om daar verandering in te brengen!

Opdracht

Met een doelgroep die zich nagenoeg latent-werkzoekend oriënteert heeft Bèta Recruitment onze expertise ingeschakeld. Het doel was om meer sollicitaties te realiseren voor de vacature Technisch Inkoper. Met 9,9 miljoen gebruikers op Facebook hebben wij er voor gekozen om op dit platform een wervingscampagne te starten. 

Oplossing

Om een goed beeld te krijgen wat een Technisch Inkoper motiveert om te solliciteren hebben wij de doelgroep uitvoerig in beeld gebracht. 

Door in te zoomen op de wensen, voorkeuren en gedrag van de doelgroep hebben wij de basis gelegd voor een onderscheidende content-strategie.

Via een wervingscampagne op Facebook met een geoptimaliseerde sollicitatie-funnel, creatieve content en gerichte targeting hebben wij de doelgroep op een succesvolle wijze laten converteren. Zo hebben wij in een kort tijdsbestek 56 sollicitaties gerealiseerd voor een Technisch Inkoper.

56 sollicitaties gerealiseerd voor een technisch inkoper
56 sollicitaties gerealiseerd voor een technisch inkoper

Resultaat

0
Weergaven
0
Mensen bereikt
0
Sollicitaties
Ik was best wel sceptisch in het begin om vol in te zetten met de recruitment van onze vacature op social media. Gewend om jobboards te gebruiken voor de W&S van technische vacatures. Maar de resultaten van respons zijn groot dus oprecht positief uitgevallen. Noah en zijn team staan klaar om je helpen om hun kennis ook in te zetten en goede resultaten te boeken met een vooraf afgesproken budget. Wij hebben goede hoop dat onze vacature Technisch Inkoper wordt ingevuld! Thanks team UpRecruit.

Contact opnemen

Benieuwd naar wat UpRecruit voor jou kan betekenen?

Noah Stobbe

Recruitment Marketeer