Werken-bij-site

Trek talent aan met een onderscheidende werken-bij-site

Werken-bij-site laten maken

Een werken-bij-site is een uitstekende tool om talent binnen te halen. Het biedt je de mogelijkheid om de juiste kandidaten te overtuigen om bij jou te solliciteren. Zo kun je op een aantrekkelijke manier je openstaande vacatures en je werkgeversboodschap onder de aandacht brengen.

Als partner in arbeidsmarktcommunicatie weten wij precies hoe wij dat moeten doen. Wij maken een werken-bij-site waar je echt wat aan hebt. Van het inzoomen op de wensen en behoefte van jouw doelgroep tot aan het ontwikkelen van een strategische werken-bij-site. 

Wil jij ook een werken-bij-site die talent aantrekt en overtuigd om bij jou te solliciteren? Wij helpen jou hier graag bij!

De voordelen van een werken-bij-site

Een onderscheidende werken-bij-site versneld het wervingsproces en helpt je bij het werven van de juiste kandidaten.

5/5
Met de werken bij-site voor onze organisatie is de stabiliteit en groei van het team gerealiseerd. Wij zijn minder tijd kwijt aan het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Er zijn korte lijnen en beloftes worden waar gemaakt. Het is een zeer prettige samenwerking, met meedenken hoe jij het beste de organisatie neer kunt zetten, zonder dat het plaatje te mooi wordt ingekleurd. Het is een mooie site waar wij trots op zijn.
José Klipsteen
Zorgmanager Thuiszorg La Vie
5/5
Met het ontwikkelen van de werken bij pagina voor Van Oers United B.V. heeft Noah geweldige ondersteuning geboden. Met zijn allround kennis heeft Noah een prachtige webpagina gebouwd en gedegen advies gegeven over bv. tekstopbouw en beeldmateriaal. Maar het belangrijkste: hij wist de boodschap van ons werkgeversmerk te vertalen!
Annet van Wing
HR Adviseur Van Oers United

Strategisch en conversiegericht

Een werken-bij-site is dé plek voor je arbeidsmarktcommunicatie. In deze omgeving wil je de kandidaat informeren, overtuigen en laten converteren tot een sollicitatie. Door onze ruime ervaring weten wij precies hoe wij jou kunnen helpen met het creëeren van zo’n omgeving. Naast het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke werken-bij-site helpen wij jou bij het maken van overtuigende content. Van wervende vacatureteksten tot diverse call to actions. Zo zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe werken-bij-site optimaal is ingericht en staat als een huis. 

Een werken-bij-site laten maken in 3 stappen

1. BEDRIJFS-INTAKE

Met een bedrijfs-intake brengen wij de onderscheidende bedrijfswaarden, de gewenste doelgroepen en het echte verhaal van jouw organisatie in kaart. Zo krijgen wij helder voor ogen waar jouw nieuwe werken-bij-site aan moet voldoen.

2. CONTENT-CREATIE

Onze tekstschrijvers vertalen jouw werkgeversboodschap en jouw vacatures naar wervende teksten. Zodat je er zeker van bent dat jouw boodschap op een persoonlijke manier overkomt.

3. STRATEGIE & ONTWIKKELING

Wij geven je advies over de structuur, de indeling en de content van jouw nieuwe werken-bij-site. Vervolgens ontwikkelen wij een volledig responsive werken-bij-site die overeenkomt met de huisstijl van jouw organisatie.

Voorbeelden uit de praktijk

Previous
Next

Werkgeversmerk versterken?

Plan vrijblijvend een gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Noah Stobbe

Marketing Recruitment Consultant

Noah-UpRecruit