UpRecruit Talent Solution

Gemaakt voor Recruiters en HR-Professionals

Kom direct in contact met het beste talent

Met UpRecruit Talent Solution bieden wij de ideale oplossing voor jouw wervingsuitdagingen. Of het nu gaat om vacatures die maar niet ingevuld worden, campagnes die niet presteren of hoge tarieven voor werving en selectie: Wij staan klaar om je te helpen! 

Focus op mobiel solliciteren

Als recruitment marketing bureau begrijpen wij als geen ander dat mobiel solliciteren niet genegeerd kan worden. Door het wervingsproces te optimaliseren voor mobiel solliciteren, maken wij het gemakkelijker voor talent om overal en altijd met jouw bedrijf in contact te komen.

Werfen via een sollicitatiefunnel

Solliciteren met CV is wat ons betreft verleden tijd! Via een interactieve sollicitatiefunnel laten wij kandidaten op een eenvoudige wijze solliciteren op jouw vacature. Hiermee maken wij het sollicitatieproces gemakkelijker, sneller en meer geïntegreerd.

Doelgroepanalyse functieprofiel

Gerichte advertising

Als je vacatures op een vacaturesite plaatst, bereik je uitsluitend actief werkzoekenden. In een competitieve arbeidsmarkt, waar slechts 10% actief op zoek is naar werk, laat je daarmee een aanzienlijk deel van de potentiële markt links liggen.

Door middel van social advertising leggen wij de focus op 100% van jouw doelgroep. Dankzij geavanceerde targeting richten wij ons specifiek op kandidaten met de juiste demografische kenmerken, interesses, locaties en online gedrag. 

Koppel jouw ATS-Systeem

Integreer jouw ATS-systeem met UpRecruit Talent Solution. Deze integratie garandeert onder andere dat sollicitanten moeiteloos en automatisch worden opgeslagen binnen jouw Applicant Tracking System (ATS). 

Cases

Content creatie vacatures

Het belang van wervende content

In de huidige wereld van recruitment heeft content zich bewezen als een onmisbaar instrument van elke succesvolle wervingscampagne. Het doordacht gebruik van content binnen een

Lees verder »