Social Media Recruitment

Bereik relevante doelgroepen en versterk je naamsbekendheid

Bereik gegarandeerd de juiste kandidaten

Tegenwoordig kun je bijna niet meer om social media heen. Maarliefst 96% van de Nederlanders is actief op social media. Wil je als werkgever bepaalde doelgroepen succesvol bereiken? Dan is het noodzakelijk om zichtbaar te zijn op de kanalen die kandidaten dagelijks gebruiken. 

Door gebruik te maken van social media campagnes kun je met hoge precisie jouw doelgroep bereiken. Op basis van locatie, ervaring, beroepsgroepen, functietitels, interesses en online gedrag word jouw content uitsluitend vertoont aan relevante kandidaten. 

De voordelen van Social Media Recruitment

Maar liefst 31% van de Nederlanders zoekt naar vacatures via Social Media.

Bereik actief en latent-werkzoekenden

Gemiddeld is slechts 20% van de kandidaten actief op zoek naar een baan. Wanneer je alleen vacatures op een vacaturesite plaatst, mis je 80% van de markt.  Door gebruik te maken van specifieke targeting bereiken wij 100% van de kandidaten die voor jou interessant zijn.

Versterk je online identiteit

Door gebruik te maken van social media campagnes versterken wij jouw online identiteit als werkgever. Met kwalitatieve targeting sponsoren wij verschillende type content die bijdragen aan het versterken van jullie werkgeversmerk. Hierbij kun je denken aan het sponsoren van vacatures, recruitmentvideo’s, testimonials of andere relevante content gericht op arbeidsmarktcommunicatie.

Werkgeversmerk versterken?

Plan vrijblijvend een gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Noah Stobbe

Marketing Recruitment Consultant

Noah-UpRecruit