Recruitment video

Breng jouw Employer Brand tot leven met recruitmentvideo's

Recruitment video laten maken

Dagelijks worden er online meer dan miljarden uren aan video’s bekeken. Ook uit een goede recruitmentcampage is video haast niet meer weg te denken. Wil je als werkgever onderscheiden in een concurrerende arbeidsmarkt? Dan is een recruitmentvideo een uitstekend instrument. 

Bij UpRecruit helpen wij jou met het ontwikkelen van recruitmentvideo’s die op verschillende niveau’s inzetbaar zijn. Wil je meer awareness creeëren voor je employer brand? Of wil je een vacature uitlichten? Op basis van jouw behoeften ontwikkelen wij inspirerende, strategische maar vooral toepasbare recruitmentvideo’s.  

De voordelen van recruitment video

Met een recruitmentvideo breng je jouw employer brand tot leven. 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Met een recruitmentvideo kun je werkzoekenden direct een volledig beeld laten zien van je vacature of organisatie. Je kunt in minder dan een minuut uitleggen waar je voor staat, wie je bent en wat je bedrijf doet. Door in te zoomen op de bedrijfscultuur, de omgeving en de betrokken medewerkers te laten zien, creeër je als werkgever serieuze geloofwaardigheid. 

Een recruitment video laten maken in 4 stappen

1. Concept bespreking

Een onderscheidende recruitmentvideo vraagt om een helder concept. Wie is je doelgroep en wat zijn je doelstellingen? Samen met jou ontwikkelen wij een strategisch concept die past bij het realiseren van jullie doelstellingen. 

2. Opstellen script

Wanneer de doelgroepen en de gewenste doelstellingen in kaart zijn gebracht, starten wij met het opstellen van een script. Hierbij werken wij alles uit (de scènes, de personages, de tone of voice etc.) tot een gedetailleerd draaiboek. 

3. Opnames

Wij starten nu echt met filmen! Met een professioneel productieteam komen wij op de gewenste locatie bij je langs. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde aparatuur aanwezig, zodat wij uitstekende opnames kunnen draaien. 

4. Montage

Wanneer alle prachtige beelden op camera staan, starten wij met de montage hiervan. Door gebruik te maken van muziek, voice-overs en verschillende effecten zorgen wij ervoor dat de boodschap/sfeer op de juiste manier wordt overgebracht.

Stijlvoorbeelden

Bekijk hieronder een aantal stijlvoorbeelden van verschillende type video’s die wij produceren.

Pure sfeerbeelden

Één medewerker aan het woord

Sfeerbeelden met interview

Interview(s) tegen een back-drop

Werkgeversmerk versterken?

Plan vrijblijvend een gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Noah Stobbe

Marketing Recruitment Consultant

Noah-UpRecruit