Werken bij website

Versterk je werkgeversmerk en verhoog de sollicitaties met een converterende werken bij website.

Laat zien wie je bent

Een werken bij website is een uitstekende tool om talent binnen te halen. Dit is dé plek om kandidaten te overtuigen om bij jouw organisatie te solliciteren. Zo kun je op een aantrekkelijke manier je openstaande vacatures en je werkgeversboodschap onder de aandacht brengen.

Door het inzetten van storytelling, recruitment video’s en testimonials van medewerkers geef je potentiële kandidaten een positief beeld van je organisatie.

Strategisch en conversiegericht

Met een goed geoptimaliseerde werken bij website verhoog je de conversies op de vacatures. Door ervoor te zorgen dat kandidaten eenvoudig kunnen zoeken, filteren en solliciteren verbeter je het sollicitatieproces en verhoog je de kans op sollicitaties. 

Een werken bij website laten maken in 3 stappen

Creatief concept

Met een creatieve sessie brengen wij jouw organisatie,  de doelgroep en het concept van de website in kaart. Zo krijgen wij helder voor ogen waar jouw nieuwe werken bij website aan moet voldoen.

1

Content en ontwikkeling

Wij ontwikkelen een aantrekkelijke werken bij website in de huisstijl van jouw organisatie. Wil je video’s of foto’s laten maken? Ook daar helpen wij jou graag mee! 

2

Werken bij website

Jouw nieuwe werken bij website is gereed om live te gaan! Een volledig geoptimaliseerde website voor al je vacatures, campagnes en overige arbeidsmarktcommunicatie. 

3

Werken bij website voorbeelden

Meer weten?

Benieuwd naar wat UpRecruit voor jou kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in of bel naar +31 (0)85 0028920