Recruitment video

Breng jouw vacatures en werkgeversmerk onder de aandacht met een aansprekende employer branding of recruitment video. 

Recruitment video | UpRecruit
Recruitment video laten maken | UpRecruit

Strategisch inzetbaar

Bij UpRecruit helpen wij jou met het ontwikkelen van recruitment video’s die op verschillende niveau’s inzetbaar zijn. Wil je meer awareness creeëren voor je employer brand? Of wil je een vacature uitlichten? Op basis van jouw behoeften ontwikkelen wij creatieve, strategische maar vooral toepasbare recruitment video’s.  

Bereik meer kandidaten

Met een recruitment video kun je werkzoekenden op een effectieve manier een volledig beeld laten zien van je vacature of organisatie. Je kunt in minder dan een minuut uitleggen waar je voor staat, wie je bent en wat je bedrijf doet. 

Social Media Recruitment | UpRecruit

Een recruitment video laten maken in 4 stappen

Creatief concept

Een onderscheidende recruitmentvideo vraagt om een helder concept. Wie is je doelgroep en wat zijn je doelstellingen? Samen met jou ontwikkelen wij een strategisch concept die past bij het realiseren van jullie doelstellingen. 

1

Opstellen script

Wanneer de doelgroepen en de gewenste doelstellingen in kaart zijn gebracht, starten wij met het opstellen van een script. Hierbij werken wij alles uit (de scènes, de personages, de tone of voice etc.) tot een gedetailleerd draaiboek. 

2

Opnames

Wij starten nu echt met filmen! Met een professioneel productieteam komen wij op de gewenste locatie bij je langs. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde aparatuur aanwezig, zodat wij uitstekende opnames kunnen draaien. 

3

Montage

Wanneer alle prachtige beelden op camera staan, starten wij met de montage hiervan. Door gebruik te maken van muziek, voice-overs en verschillende effecten zorgen wij ervoor dat de boodschap/sfeer op de juiste manier wordt overgebracht.

4

Voorbeelden uit de praktijk

Recruitment video laten maken?

Wij laten jou graag zien hoe wij dat doen!

Vul het onderstaande formulier in of bel naar +31 (0)85 0028920