Diensten

Het aantrekken van de júiste medewerkers vraagt om een goede aanpak op het gebied van recruitment marketing & employer branding. Benieuwd hoe wij jou daar mee kunnen helpen? Lees hier meer over onze diensten. 

Diensten UpRecruit
Recruitment Marketing
Recruitment marketing | UpRecruit

Recruitment Marketing

De arbeidsmarkt is krap en recruitment marketing wordt steeds belangrijker in deze digitale wereld. Om jouw wervingsdoelstellingen te realiseren is het van belang dat jouw vacatures op de juiste manier de ideale kandidaten bereiken. 

Bij UpRecruit weten wij precies hoe wij dat moeten doen. Wij helpen jou om meer uit jouw wervingscampagnes te halen met online recruitment marketing. 

Video Recruitment | UpRecruit

Video Recruitment

Wil je als werkgever écht onderscheiden in deze concurrerende arbeidsmarkt? Dan is het inzetten van videocontent voor jouw recruitment activiteiten een krachtig middel.

Ons creatief team is gespecialiseerd in het maken van videocontent op het gebied van recruitment en employer branding, maar ook voor jouw corporate story helpen wij jou graag!

Video Recruitment | UpRecruit
Werken bij websites | UpRecruit
Werken bij websites | UpRecruit

Werken bij websites

Naast het uitlichten van jouw werkgeversmerk dient een werken bij website optimaal te worden ingericht om jouw doelgroep te laten solliciteren. 

Wij maken werken bij websites waar je echt wat aan hebt. Van het strategisch inzoomen op jouw werkgeversverhaal tot aan het visueel uitlichten van jouw werkgeversmerk.

Wil jij een werken bij website, werken bij pagina, vacaturepagina of een technische koppeling laten maken? Wij helpen je graag!

Employer Branding Campagne | UpRecruit

Employer branding

Om de ideale kandidaten te motiveren en te overtuigen om te solliciteren is het van belang om je als werkgever goed te presenteren. Door onze ruime ervaring in arbeidsmarktcommunicatie weten wij exact hoe wij jouw organisatie als aantrekkelijke werkgever kunnen presenteren. 

Van het ontwikkelen van jouw Employer Value Proposition (EVP) tot aan het uitvoeren van employer branding campagnes.

Employer branding | UpRecruit

Meer weten?

Benieuwd naar wat UpRecruit voor jou kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in of bel naar +31 (0)85 0028920